Mythical place, magical view.

Where people drink, eat, meet & greet.

In het hart van het circuit

2015/05/30

Ons terras biedt een 360°-uitzicht op het circuit! Wat is er opwindender dan – zonder van uw stoel te moeten komen – te kunnen genieten van ons uitzonderlijke panorama op dit verbazingwekkend natuurlijk pad dat gewijd is aan motorsport van vroeger en nu?

Een gezellige plek

Bij ons ontmoeten racepiloten, fans, liefhebbers van motorsport of sport in het algemeen, toeschouwers en families elkaar zonder veel omhaal. Onze ruimte kan aangepast worden aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u een galavond of een privéfeest (verjaardag, retraite, geboorte, …) organiseren, dan hebben wij de ervaring en de knowhow om onze ruimte aan te passen. Contacteer ons voor meer informatie.

Lees verder

Een spectaculair uitzicht

Ons terras biedt een 360°-uitzicht op het circuit! Wat is er opwindender dan – zonder van uw stoel te moeten komen – te kunnen genieten van ons uitzonderlijke panorama op deze verbazingwekkende natuurlijke weg, gewijd aan motorsport van vroeger en nu?

Lees Verder

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Ons formule op dagelijkse basis is efficiëntie: dit geeft iedereen de kans om snel te profiteren van het panorama en betaalbaar te eten. Wij verslaan de concurentie met ons groot en seizoensgebonden aanbod aan kwaliteitsvolle maaltijden.

Lees verder