Mythical place, magical view.

Where people drink, eat, meet & greet.

Onze kaart

Wij staan in voor uw welzijn. Onze culinaire aanpak steunt op vijf hoofdpunten om u heel het jaar door een evenwichtig en kwaliteitsvol menu aan te kunnen bieden:

 

  • We gebruiken producten die we persoonlijk selecteren op basis van hun versheid en hoeveel we er nodig hebben,
  • We bestuderen onze menu’s om u een gezonde en gevarieerde keuken te kunnen voorstellen,
  • We proberen verzadigde vetten zo weinig mogelijk of zelfs niet te gebruiken,
  • We selecteren en valoriseren lokale producenten en doen actief ons best om onze biologische voetafdruk te verkleinen,
  • We staan voor “Back to Basic”. Het resultaat is dat onze kaart is opgebouwd rondom seizoensproducten, die de natuur en uzelf respecteren.

 

Als u sportief bent en/of gewoon goed let op uw voeding, zult u zich op uw gemak voelen en verleid worden door deze nieuwe gastronomische aanpak: gezond en evenwichtig, maar zeker niet vervelend, kleurloos of smakeloos.       

Een gezellige plek

Bij ons ontmoeten racepiloten, fans, liefhebbers van motorsport of sport in het algemeen, toeschouwers en families elkaar zonder veel omhaal. Onze ruimte kan aangepast worden aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u een galavond of een privéfeest (verjaardag, retraite, geboorte, …) organiseren, dan hebben wij de ervaring en de knowhow om onze ruimte aan te passen. Contacteer ons voor meer informatie.

Lees verder

Een spectaculair uitzicht

Ons terras biedt een 360°-uitzicht op het circuit! Wat is er opwindender dan – zonder van uw stoel te moeten komen – te kunnen genieten van ons uitzonderlijke panorama op deze verbazingwekkende natuurlijke weg, gewijd aan motorsport van vroeger en nu?

Lees Verder

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Ons formule op dagelijkse basis is efficiëntie: dit geeft iedereen de kans om snel te profiteren van het panorama en betaalbaar te eten. Wij verslaan de concurentie met ons groot en seizoensgebonden aanbod aan kwaliteitsvolle maaltijden.

Lees verder