Mythical place, magical view.

Where people drink, eat, meet & greet.

Presentatie

La Pit werd volledig vernieuwd in 2015 en verwelkomt u graag op alle dagen dat het circuit gebruikt wordt. Of u nu organisator, bezoeker, piloot of motorgek bent, onze ploeg staat tot uw dienst van 8 tot 19 uur.

 

Profiteer van het mooiste zicht op het circuit vanop ons terras, dat ideaal gelegen is op het dak van het PitBuilding. Maak in levenden lijve intense racemomenten mee terwijl u een glaasje drinkt met vrienden. Alle grote nationale en internationale sportevenementen worden live op onze talrijke tv-schermen uitgezonden.

Of u nu fan bent van WTCC, MotoGP, F1 of zelfs van tennis of wielrennen, wij zullen al het mogelijke doen opdat u de actualiteit niet mist terwijl u een mooie dag doorbrengt op het mooiste circuit van de wereld.

 

Twijfel niet om naar de bovenste verdieping te komen, om tussen twee gangen uw dorst te komen lessen aan de bar of om gewoon onder vrienden een glaasje te komen drinken. U mag zonder enig probleem op ons zonnig terras gaan zitten.

 

Als u in de verleiding komt om een eetpauze in te lassen, dan staat ons verse, gevarieerde en kwaliteitsvolle buffet alle dagen tot uw beschikking.

U kunt ook ons rijkelijke aanbod aan huisdesserts ontdekken. Natuurlijk zijn ook andere formules mogelijk en kunnen ze aangepast worden aan uw evenement.

Wij nodigen u uit om ons per mail uw vragen op te sturen als u een tafeltje wilt reserveren, een vergadering wilt organiseren of uw verjaardag wilt vieren. Ons e-mailadres is mh@pit.events en wij verzekeren u dat wij zo snel mogelijk zullen antwoorden.

Een gezellige plek

Bij ons ontmoeten racepiloten, fans, liefhebbers van motorsport of sport in het algemeen, toeschouwers en families elkaar zonder veel omhaal. Onze ruimte kan aangepast worden aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u een galavond of een privéfeest (verjaardag, retraite, geboorte, …) organiseren, dan hebben wij de ervaring en de knowhow om onze ruimte aan te passen. Contacteer ons voor meer informatie.

Lees verder

Een spectaculair uitzicht

Ons terras biedt een 360°-uitzicht op het circuit! Wat is er opwindender dan – zonder van uw stoel te moeten komen – te kunnen genieten van ons uitzonderlijke panorama op deze verbazingwekkende natuurlijke weg, gewijd aan motorsport van vroeger en nu?

Lees Verder

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Ons formule op dagelijkse basis is efficiëntie: dit geeft iedereen de kans om snel te profiteren van het panorama en betaalbaar te eten. Wij verslaan de concurentie met ons groot en seizoensgebonden aanbod aan kwaliteitsvolle maaltijden.

Lees verder